Barcelona 2016 (catalán)

Jornadas IATI de los grandes viajes

T'apassiona viatjar? ¿I escoltar històries de viatges increïbles?
Prepara't perquè arriben a Barcelona les Jornades IATI dels grans viatges a Barcelona (#IATIjgv) amb xerrades, taules rodones, debats, anècdotes, primícies ... tot això en l'escenari de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm l'últim cap de setmana d'abril.
Comptarem amb aventurers que han portat a terme viatges sensacionals amb bici, en vaixell, a dit, en cotxe, en solitari o en família ...
I no només això: tindrem sis tallers de fotografia, vídeo, escriptura, salut... perquè, a més d'al•lucinar amb les xerrades, surtis ben preparat per les teves futures aventures.
Si busques inspiració, vols conèixer altra gent apassionada pels viatges o simplement escoltar aventures de gent com tu, vine a les Jornades IATI dels grans viatges.
No et quedis sense entrades. T'hi esperem

T’agrada viatjar?

   Conclusions de les Jornades? Vull viatjar. Vull viatjar. Vull viatjar. (Dani Keral, espectador)

PONENTS

I molts més!

TALLERS

I molts mes!

Gràcies per regalar-nos un cap de setmana increïble a les Jornades de grans viatges. Ens heu fet plorar, riure i sobretot, tornar a viatjar a través dels altres conferenciants. Ens hem tornat una mica més bojos pels viatges, una mica més bojos pel món. Gràcies, gràcies, gràcies! (Mari Carmen i Gustavo, espectadors)

ON - QUAN

#IATIjgv Barcelona 2016

Data: 30 d'abril i 1 de maig

Lloc: Antiga Fàbrica Estrella Damm (carrer del Rosselló 515)

ENTRADES

Entrades des de: 6 €

Tallers des de: 15 €


Les Jornades a Barcelona són possibles gràcies a:


Els nostres patrocinadors:


Hi col•laboren:

Organitzat (amb molt d'afecte) per: